over ons

Autoschade Merkelbag is een hoogwaardig autoschadeherstelbedrijf, dat al ruim 30 jaar gevestigd is in maastricht. De huidige lokatie is het autoparc in randwijk, waar wij alweer sinds 1988 onze intrek hebben genomen.

De geschiedenis van Autoschade Merkelbag begint in 1968 met de exploitatie van een Shell servicestation in Nuth. Snel ontwikkelt zich bij het servicestation een reparatiewerkplaats en een jaar later opende Ger Merkelbag, de grondlegger van het bedrijf, een tweede Shell servicestation met reparatiewerkplaats in Maastricht. Tijdens en na de oliecrisis werd de aandacht volledig gericht op het autoschadeherstel.

De volgende stap is verhuizing naar nieuwbouw in de Beatrixhaven te Maastricht. Hier wordt het bedrijf uitgebouwd tot een autoschadeherstelbedrijf dat al zeer snel een goede naam en reputatie opbouwt bij veel grote verzekeringsmaatschappijen.

In 1988 wordt het Autoparc gerealiseerd en Autoschade Merkelbag tekent voor een schitterend bedrijfspand binnen dit complex.Nu kan men terugkijken op een periode van ontwikkeling en groei.

In 2005 draagt Ger Merkelbag het stokje over aan zijn beide zoons, Pascal en Roderic Merkelbag. De beide jongens zijn dan al een tiental jaren werkzaam binnen het bedrijf. Zij vormen nu beiden de directie van het bedrijf.

Autoschade Merkelbag is Eurogarant gecertificeerd, en is FOCWA Garantiebedrijf. Begrijpelijk hebben de grote verzekeringsmaatschappijen, wagenparkbeheerders, fleetowners en vele particuliere autobezitters de weg naar Autoschade Merkelbag reeds lang gevonden. Het bedrijf luistert naar de wens van haar klanten en maakt deze waar.