voordelen

De Pluspunten van Autoschade Merkelbag

* Focwa garantiebedrijf
* Eurogarant erkenning
* Erkend door de meeste verzekeraars

Voor deze erkenningen moet als bedrijf aan een aantal strenge normen worden voldaan, waarbij naast het voldoen aan o.a. de NEN en Eurogarant normen ook extra eisen gesteld worden aan representativiteit (zoals bedrijfspand en werkplaats) naleving van milieuvoorschriften, administratieve afhandelingen en regelmatige kwaliteitscontroles goed kunnen doorstaan. Het mag duidelijk zijn dat Autoschade Merkelbag met een team van 15 medewerkers er trots op is dat het aan deze normen voldoet. Dit allemaal met het oog op een kwalitatief beter schadeherstel en een optimale dienstverlening.

Vakmensen

Het professionele schadeherstel kent een aantal specialisaties die je als autoschadeherstelbedrijf in huis moet hebben wil je een hoogstaand product kunnen afleveren en met specialisten: mensen met een gedegen vakopleiding en een dosis ervaring. Kortom, mensen die met hun kennis en kunde graag voor u klaar staan. Of het nu gaat om grote of kleine lakbeschadigingen, grote of kleine deuken, een totaal verwrongen koetswerk, een fors beschadigde kooiconstructie, een uit zijn voegen geraakt onderstel, de stuurinrichting of het remsysteem.

Eurogarant -Norm

Alle werkzaamheden worden volgens de normen van Eurogarant uitgevoerd. En dat alles door een team van vakmensen met behulp van ultramoderne technieken en uiteraard milieuvriendelijke water- gedragen lakken.
Zij zorgen er dan ook voor dat de auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan door de fabrikant vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen. Veiligheid is nummer één. Daar wordt geen enkele concessie aan gedaan.

Financiele afwikkeling

Autoschade Merkelbag heeft vaste samenwerkingscontracten met de meeste autoverzekeraars en leasemaatschappijen. Het maken van expertise-rapporten en kostenbegrotingen vooraf is volledig geautomatiseerd. Wij maken gebruik van het door alle verzekeringsmaatschappijen erkende systeem AUDATEX en staan middels dit systeem voortdurend in verbinding met de meeste maatschappijen. Als geen ander kennen wij de weg in verzekeringsland, zodat u daar meestal geen omkijken naar heeft.

Garantie

Als FOCWA Garantiebedrijf geven we op alle gerepareerde carrosseriedelen vier jaar garantie -zwart op wit- met behulp van het wel bekende FOCWA Garantiebewijs. Ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is voor meer dan vier jaar, dan wordt die fabrieksgarantie – mocht men die verliezen of dreigen te verliezen – voor de herstelde delen integraal overgenomen. In feite komt het erop neer dat u op de gerepareerde carrosseriedelen altijd minimaal vier jaar garantie krijgt.

De voordelen op een rijtje:

* FOCWA Garantiebedrijf
* Eurogarant erkenning
* Hoogstaande service
* Afwikkeling financiële zaken